O Butua Residence hotelu
Budva, Crna Gora

O Butua Residence hotelu

Rezidencija Butua je smještena na izuzetnoj lokaciji pored Starog grada Budve, na samo 30 metara od plaže Ričardova glava i na 60 metara od marine za jahte. Moderne smještajne jedinice nude besplatan bežični internet, klima-uređaj i LCD TV sa satelitskim kanalima.

Iz prostranog i otmenog enterijera rezidencije Butua pruža se panoramski pogled na Stari grad i na Budvansku rivijeru. Sve elegantno uređene sobe i apartmani imaju balkon. Čišćenje smještajnih jedinica obavlja se svakog dana. Svaka smještajna jedinica sadrži frižider i sef.

Apartmani takođe nude dobro opremljenu kuhinju i 2 LCD TV-a, jedan u dnevnom boravku i jedan u spavaćoj sobi. Na recepciji možete naručiti poslugu u sobi.

Za 3 minuta hoda od rezidencije stići ćete do plaže Mogren, Slovenske plaže, najbližeg supermarketa i popularne diskoteke. Pored Slovenske plaže nalazi se šetalište sa nekoliko restorana i barova.

Rezidencija raspolaže ograničenim brojem parking mjesta, koja se moraju tražiti unaprijed. Glavna autobuska stanica sa internacionalnim linijama udaljena je 1,3 km.

Prepoznajte kvalitet i dođite da uživate.

 

Pogledajte virtuelnu turu hotela ovdje i doživite novo iskustvo. / Virtual hotel tour

+382 33 45 20 20
+381 64 26 55 606
Viber / WhatsApp
Gospoština bb, kod parkinga Hotela Avala,
Budva, Crna Gora
Kontaktirajte nas