Zabava i noćni provod

Zabava i noćni provod

Budva je glavni grad zabave u Crnoj Gori, a tokom posljednjih nekoliko godina grad je postao ljetna destinacija popularna među mladim ljudima. Najpopularnija mjesta nalaze se u Starom gradu ili na šetalištu. Od zabava na plažama s DJ-evima i uzbudljivih noćnih klubova, do ugodnih pubova sa izvrsnim koktelima – pronaći ćete nešto po vašem ukusu!

Perla Restaurant je moderan mediteranski restoran čiji kuvari elemente savremene svjetske kuhinje implementiraju u naše tradicionalne specijalitete.

Perla Club je novi segment Perle opremljen vrhunskim ozvučenjem i svjetlosnom opremom. Urbanim muzičkim sadržajem i gostovanjima DJ-eva i bendova i aktuelnih imena sa muzičke scene iz Crne Gore i okruženja privukao je veliki broj posjetilaca. S obzirom na multifunkcionalnost ovog prostora, led ekran od 10m², binu, prostor iz više segmenata, zaseban ulaz, zvučnu izolovanost itd moguće je u njemu i u toku dana organizovati različite proslave, prezentacije, predavanja ili privatizovane zabave. Klub radi od 23:do 05h.

Top Hill  najveći noćni klub u Budvi. Otvoreni plesni podijum prilagođen je za više od 5 000 ljudi. Klub se nalazi na brdu, odakle se pruža očaravajući pogled na noćnu Budvu. Površina kluba je veća od 4 000 m2. Površina je podeljena na nekoliko zona sa različitim barovima – vodka, nargila, koktel, vino i odvojena zona sa bazenom, postoji takođe i odvojena zona za koncerte. U odvojenoj VIP zoni mogu se smestiti 600 gostiju kluba.

Ovaj klub je poznat po visoko kvalitetnom zvuku i svetlosnim instalacijama koji potpuno odgovaraju međunarodnim standardima za nastup velikih svetskih izvođača.

Do kluba možete stići taxi prevozom, a pored kluba postoji i parking.