Izuzetna lokacija u srcu Budve.

Rezidencija Butua je smještena na izuzetnoj lokaciji pored Starog grada Budve, na samo 30 metara od plaže Ričardova glava i na 60 metara od marine za jahte. Moderne smještajne jedinice nude besplatan bežični internet, klima-uređaj i LCD TV sa satelitskim kanalima.

hotel-butua-residence-pogled-na-more
hotel-butua-residence-spolja-nocna-02
hotel-butua-residence-spolja-recepcija

Sobe, Studio, Apartmani

Iz prostranog i otmenog enterijera rezidencije Butua pruža se panoramski pogled na Stari grad i na Budvansku rivijeru. Sve elegantno uređene sobe i apartmani imaju balkon. Čišćenje smještajnih jedinica obavlja se svakog dana. Svaka smještajna jedinica sadrži frižider i sef.

Apartmani takođe nude dobro opremljenu kuhinju i 2 LCD TV-a, jedan u dnevnom boravku i jedan u spavaćoj sobi. Na recepciji možete naručiti poslugu u sobi.

hotel-butua-residence-spolja-01
hotel-butua-residence-pogled
hotel-butua-residence-spolja-nocna-01
hotel-butua-residence-lux-apartman-01
hotel-butua-residence-lux-apartman-02
hotel-butua-residence-lux-apartman-03

Prepoznajte kvalitet i dođite da uživate.

Za 3 minuta hoda od rezidencije stići ćete do plaže Mogren, Slovenske plaže, najbližeg supermarketa i popularne diskoteke. Pored Slovenske plaže nalazi se šetalište sa nekoliko restorana i barova.

Rezidencija raspolaže ograničenim brojem parking mjesta, koja se moraju tražiti unaprijed. Glavna autobuska stanica sa internacionalnim linijama udaljena je 1,3 km.

Rane rezervacije & Popusti

Rezervišite na vrijeme i uštedite do 15%